The oat, now and again called the basic oat, is a types of oat grain developed for its seed, which is known by a similar name. While oats are reasonable for human utilization as oats and oat milk, quite possibly the most well-known utilizations is as domesticated animals feed. Oats are related with lower blood cholesterol when devoured consistently. Oats have numerous uses in foods; most commonly, they are rolled or crushed into oatmeal, or ground into fine oat flour. 

Oats are also an ingredient in many cold cereals. Oats are also used for production of milk substitutes. Oats are also widely used there as a thickener in soups, as barley or rice might be used in other countries. Oats are the only cereal containing a globulin or legume-like protein. Oats contain diverse essential nutrients. Oats are also commonly used as feed for horses when extra carbohydrates and the subsequent boost in energy are required.

الشوفان ، الذي يطلق عليه مرارًا وتكرارًا الشوفان الأساسي ، هو نوع من حبوب الشوفان المطورة لبذوره ، والتي تُعرف باسم مشابه. في حين أن الشوفان معقول للاستخدام البشري مثل الشوفان وحليب الشوفان ، فمن المحتمل جدًا أن أكثر الاستخدامات شهرة هي تغذية الحيوانات الأليفة يرتبط الشوفان بانخفاض نسبة الكوليسترول في الدم عند تناوله باستمرار. للشوفان استخدامات عديدة في الأطعمة ؛ الأكثر شيوعًا ، يتم دحرجها أو سحقها إلى دقيق الشوفان أو طحنها إلى دقيق الشوفان الناعم

الشوفان هو أيضا عنصر في العديد من الحبوب الباردة. يستخدم الشوفان أيضًا لإنتاج بدائل الحليب. كما يستخدم الشوفان على نطاق واسع هناك كمكثف في الحساء ، حيث يمكن استخدام الشعير أو الأرز في البلدان الأخرى. الشوفان هو الحبوب الوحيدة التي تحتوي على الجلوبيولين أو البروتين الشبيه بالبقوليات. يحتوي الشوفان على العديد من العناصر الغذائية الأساسية. يستخدم الشوفان أيضًا بشكل شائع كعلف للخيول عندما تكون هناك حاجة إلى كربوهيدرات إضافية وزيادة الطاقة اللاحقة.

TYPES الأنواع

1 - Rolled Oats

Oat groats that have been steamed, folded and leveled into drops and afterward dried. They have a gentle flavor, marginally chewy surface, and somewhat smooth consistency when cooked. They come in good old or thick-cut adaptations for significantly more nibble.

A classic to use for cereal, short-term oats, oat milk, smoothies, prepared natural product garnishes, granola, biscuits, café, treats, hotcakes, quickbreads, and bread. For cereal, it takes around 5 to 20 minutes on the burner relying upon the ideal consistency, or 2 to 5 minutes in the microwave.

جريش الشوفان المطبوخ بالبخار ، المطوي والتسوي إلى قطرات ثم يجفف. لها نكهة لطيفة ، سطح مطاطي بشكل هامشي ، واتساق سلس إلى حد ما عند طهيها أنها تأتي في تكيفات جيدة قديمة أو سميكة قطع لقضم أكثر بكثير.

كلاسيكي للاستخدام في الحبوب والشوفان قصير الأجل وحليب الشوفان والعصائر ومقبلات المنتجات الطبيعية المحضرة والجرانولا والبسكويت والمقهى والحلوى والكعك الساخن والخبز السريع والخبز. بالنسبة للحبوب ، يستغرق الأمر حوالي 5 إلى 20 دقيقة على الموقد بالاعتماد على الاتساق المثالي ، أو من 2 إلى 5 دقائق في الميكروويف.

2 - Instant Oats

Additionally sold as snappy cooking oats, they’re like instant oats yet folded into more slender chips or steamed for a more extended time. This cycle permits them to assimilate water rapidly and cook rapidly. Moment oats normally takes 1 to 3 minutes to cook. 

They are likewise extraordinary prepared organic product fixings, short-term oats, treats, smoothies, biscuits, flapjacks, or meatloaf as a fastener. Numerous brands have added sugars, flavors, and fake sugars. It’s ideal to pick unsweetened oats if hoping to restrict those additional fixings.

بالإضافة إلى بيعها على أنها شوفان سريع الطهي ، فهي تشبه الشوفان سريع التحضير لكنها مطوية في رقائق أكثر نحافة أو مطبوخة على البخار لفترة أطول. تسمح لهم هذه الدورة بامتصاص الماء بسرعة والطهي بسرعة. يستغرق الشوفان اللحظي عادة من 1 إلى 3 دقائق لينضج.

إنها أيضًا مثبتات منتجات عضوية محضرة بشكل استثنائي ، أو شوفان قصير الأجل ، أو حلوى ، أو عصائر ، أو بسكويت ، أو فطائر ، أو رغيف اللحم كقفل. أضافت العديد من العلامات التجارية السكريات والنكهات والسكريات المزيفة. من المثالي اختيار الشوفان غير المحلى إذا كنت تأمل في تقييد تلك المثبتات الإضافية.